Tuesday, February 16, 2010

KAKI RASUAH BERCAKAP TENTANG RASUAH

BERARAK MAULUD TAPI MENGAMAL RASUH – harakah daily

Apa erti kalau berarak dan berselawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w. kemudian menolak apa yang diperintahkannya, rasuah, sapu duit rakyat dan salahguna kuasa, kata Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar.

"Bagi saya, tak berarak tidaklah berdosa. Apa erti kalau berarak dan berselawat ke atas Nabi kemudian tolak apa yang Nabi suruh? Apa guna kita berarak dan berselawat tapi tak hayati sunnah Nabi?" soal beliau.

Dengan merujuk kenyataan Mahathir Mohamad yang mendedahkan Umno sudah jadi parti perasuah, beliau juga mengecam Umno yang berarak, berselawat kemudian rasuah.

" Lagi selawat lagi sapu duit rakyat. Berarak berselawat kemudian salah guna kuasa," katanya yang juga Ahli Parlimen Pokok Sena.

Beliau menyifatkan, itulah nilai perarakan maulud dan selawat ke atas Nabi bagi Umno.

KAH KAH KAH...

woit...LAGI HEBAT BERARAK... LAGI BESAR RASUAH... kah kah kah...

kah kah kah... JUMPA DUIT DUA JUTA DALAM RUMAH ITU NAK BUAT APA?.... kah kah kah...

kah kah kah... INI MESTI DUIT NAK SEDEKAH MAULUD NABI MUHAMAD... kah kah kah..

kah kah kah... SELAWAT ... SELAWAT JUGA... RASUAH AMALAN HARIAN..kah kah kah...

woit... MAULUD NABI MUHAMAD SETAHUN SEKALI... RASUAH TIAP HARI... kah kah kah..

No comments:

Post a Comment

Followers

[Lubuk Duit] Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking. Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU. Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044