Thursday, December 10, 2009

Forum : Krisis Perak di MBPJMalam ini bertempat di Dewan Auditorium MBPJ telah berlangsung satu Forum yang bertajuk `Whither The Constitution ? Lessons To Be Learnt From The Perak Crisis ' yang bermula pada jam 8.30 malam ini.Antara ahli panel yang telah dipanggil bagi Forum ini ialah Dato Prof Dr.Shad Foruqi , Tommy Thomas ( Lawyer ) dan Dato Seri Ir Hj Nizar Jamaluddin.Ia telah dipengerusikan oleh Pengarah Merdeka Rwners Sdr.Andrew.

Antara yang dibangkitkan dan dibincangkan didalam forum ini ialah Krisis yang sedang dialami di Negeri Perak dan penerangan dari Dato Seri Nizar berkaitan perkembangan terkini krisis itu dan suasana di Negeri Perak.

No comments:

Post a Comment

Followers

[Lubuk Duit] Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking. Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU. Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044