Monday, August 24, 2009

Rohaizat nampak alim tetapi....

Soksek terhangat di Permatang Pasir terkini ialah berkenaan calon BN, Rohaizat yang telah berkahwin lagi dengan seorang wanita bernama Hafizah Mohd Ali dari Felda 11, Pahang.

Rohaizat telah menafikan berita tersebut dan mendakwa isterinya hanyalah Hairun Nisa seorang sahaja.

Namun pendedahan tersebut telah mendorong SB untuk menyiasat lalu mereka telah pergi menemui bapa wanita tersebut.Bapa wanita tersebut mengesahkan cerita tersebut dan kini pemimpin BN/Umno tengah menggelabah tak tau nak cakap apa untuk membela Rohaizat berkaitan isu terbaru ini.

Shahrizat cukup marah kerana sikap Rohaizat yang telah mengabaikan isterinya itu dan ini sangat menghina kaum wanita.Shahrizat sangat kecewa dengan sikap Rohaizat dengan berkata, " Tak sangka, Rohaizat tu nampak alim rupanya ...."

No comments:

Post a Comment

Followers

[Lubuk Duit] Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking. Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU. Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044