Monday, August 24, 2009

Sokongan masyarakat semakin memihak kepada Pakatan Rakyat

Hujan lebat tidak menghalang Ust Salleh Man daripada menemui orang ramai di sekitar pekan Permatang Pauh dan Sama Gagah di sini pagi tadi.

Turut bersama beliau ialah Menteri Besar Perak, DS Mohammad Nizar Jamaluddin.Mereka turut terserempak dengan rombongan Menteri Besar Selangor Tan Seri Khalid Ibrahim semasa mengadakan kempen bertemu masyarakat disekitar kawasan tersebut.

Orang ramai begitu gembira menyambut kedatangan mereka dan masing-masing menyatakan sokongan kepada calon PAS yang bertanding.Kalangan peniaga dan masyarakat Cina yang ditemui begitu mesra dengan DS Nizar kerana dapat berbual dengannya dalam bahasa ibunda mereka.

Tanpa menghiraukan keadaannya yang basah,Ust Salleh Man dan DS Nizar terus menemui para peniaga di sekitar deretan kedai dan pasar awam di situ untuk mendapat sokongan mereka pada PRU 25 Ogos Ini.

No comments:

Post a Comment

Followers

[Lubuk Duit] Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking. Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU. Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044