Tuesday, June 2, 2009

Nasrullah : Kami bersedia bertempur dengan rejim Zionis.


Sabtu, 30/05/2009 - Dalam satu ceramah umum, pemimpin Hezbollah , Hasan Narsallah di Lebanon berkata pasukan tentera Hezbollah bersedia bagi menghalang mana-mana pencerobohan tentera orang Israel, dan menambah bahawa Iran bersedia untuk mempersenjatai rakyat Lebanon dengan peluru-peluru dan jet-jet pejuang .

“Jika pembangkang menang dalam pilihan raya di Lubnan, agendanya adalah untuk memperkuatkan pasukan tentera “, Nasrallah menyatakan, “Pilihlah pembangkang dan saya akan mengetuai anda untuk mempersenjatai askar askar Lubnan”.

Merujuk kepada pengunduran Israel daripada selatan Lubnan , Nasrallah menyatakan kemenangan untuk pembangkang di Lebanon akan membuat negara berkuasa dengan tenteranya dan pemimpin-pemimpin.

sumber : http://www.imemc.org
penterjemah : gunx

No comments:

Post a Comment

Followers

[Lubuk Duit] Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking. Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU. Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044